
Radim Gerlich
Radim Gerlich je Frenštátský rodák a uznávaný šéfkuchař, který působil v řadě předních českých restauracích. Nejzásadnější bylo jeho desetileté působení v síti italských restaurací La Collezione a školy vaření Laboratorio pod vedením Riccarda Lucqueho. Praxi rovněž nabral v zahraničních restauracích a hotelech, například v hvězdné londýnské Locanda Locatelli. Aktuálně přijal výzvu Coloseum Holding a.s. (síť restaurací a pizzerií Coloseum), kde se na pozici Executive Chef bude podílet na vylepšení kvality poskytovaných služeb. Radim Gerlich zaujal při mezinárodním workshopu šéfkuchařů na Srí Lance, kde se zúčastnil setkání Chefs and Teamaker, které bylo věnovaného spojení čaje s pokrmy. Velký úspěch měl s polévkou z chobotnice s limetkovým čajem, či s grilovaným candátem s čočkou vařenou v uzeném čaji Lapsang Suchong. Dále se taky angažuje v nadačním fondu Sport 2 Life, kde na vybraných školách vede workshopy o vhodném stravování. A také ho můžete znát jako Ambasadora firmy Kenwood a jejich přístroje Cooking Chef.